Društvena odgovornost

Odgovorni i posvećeni

 

Kada je neko posvećen deci, svetu malih, svoju veličinu pokazuje tako što stalno pomaže i daruje. YUGLOB je posvećen ideji da svaka kompanija mora da pokazuje odgovornost prema zajednici u kojoj posluje. Upravo je odgovornost u osnovi našeg delovanja – odgovornost pri izboru proverenih svetskih partnera, njihovih kvalitetnih proizvoda, u odnosu prema onima koji zaslužuju najveću pažnju. Posebnu pažnju svih nas, još od prvog trenutka, zaslužuju naši najmanji. YUGLOB tako svaku novorodjenu bebu, u svim većim porodilištima u Srbiji, daruje našim izvornim proizvodom – Originalnom Pavlovićevom mašću. Poklon paketiće u više navrata delili smo mladim roditeljima koji su izlazili iz porodilišta u Višegradskoj ulici i Ulici Kraljice Natalije.

Nastojimo da pomognemo i druge kulturne i sportske manifestacije u kojima glavnu ulogu imaju deca, među kojima su Kotorske pozorišne dečje igre, međunarodna plivačka takmičenja.

Želimo da posebno skrenemo pažnju na onu decu kojoj je potrebna podrška svih nas, u svakom trenutku, i zato pomažemo ustanove i institucije za decu sa posebnim potrebama u Beogradu, u Zvečanskoj ulici, i Sremčici.

Odgovornost nas sve dodatno obavezuje da se posebno posvetimo onome što nam je najdraže. Na svakom mestu, u svakom trenutku.