QuinnyPosvećeni smo stvaranju lepih proizvoda koji mogu zajedno rasti sa vašim detetom; idelano rešenje sadašnjosti sa pogledom na budućnost.

Quinny proizvodi pogodni su za urbana okruženja. Naše prirodno stanište je grad gde se osećamo kao kod kuće. Energija ulica pokreće vaš sat. Nije čudo što odgajate decu ovde. To je život pun izbočina na ulicama, krivina i mogućnosti. Sve što grad baci na vas, prihvatate sa osmehom. Lako se prilagođavate okruženju. Ali i oblikujete svoje okruženje kako vama odgovara.

Naši proizvodi su dizajnirani imajući ovakav životni stil na umu. Verujemo u prave vrednosti i zato vas podržavamo u funkcionalnim rešenjima i uslugama koje vam omogućavaju da prebrodite urbane prepreke - male izazove sa kojima se susrećete svakodnevno kao roditelji. Nudimo pametna pokretna rešenja za roditelje u pokretu – uvek možete ići svojim putem!Tokom poslednjih nekoliko godina porodica Quinny se mnogo proširila predstavljajući Zapp Xtra, Moodd i Yezz.

Ovi proizvodi predstavljaju inovativni dizajn i kvalitetan materijal i do sada su nekoliko puta nagradjeni nagradama kao što su Reddot i IF nagrada za Yezz. Kolica Quinny nude roditeljima podršku u prihvatanju urbanog načina života i putovanja sa svojim detetom. Tokom ovih godina Quinny je posebnu pažnju posvetio razvoju ograničenih serija za roditelje sa modnim apetitom.

2009. godine naše crno-belo izdanje se pojavilo na ulicama; Quinny je prvi ponudio potpuno crna kolica. Nedavno, 2011. godine, Quinny dizajn je predstavio prvo izdanje inspirisano savremenim urbanim, nomadskim stilom, mladima koji su uvek u pokretu. Naši dizajneri su lično istražili velike gradove i iskustvo multikulturalnog života.

POGLEDAJ SVE BRENDOVE